O nama

Vodeći se kvalitetnim temeljima naše sestrinske tvrtke Mešić com d.o.o., te već prepoznatljivim logom u kvaliteti građevinskog materijala tvrtke MC Plus d.o.o., kao nastavak rasta u sektoru graditeljstva osnovali smo tvrtku MC Living kako bi Vama osigurali kvalitetne i sigurne domove.

Uz gore spomenute tvrtke iza nekih je i 30 godina rada na području stanogradnje te ćemo nastavno na postavljene temelje graditi i nastaviti biti prepoznatljiva tvrtka kada se govori o kvaliteti domova koje ćemo isporučiti na tržište.

Naš kadrovski profil posjeduje tehničko i organizacijsko znanje, što je u proteklom periodu rezultiralo izgradnjom već nekoliko stotina m²  isporučenih stanova.

Sukladno svemu navedenom već sada profilirali smo se kao tvrtka koju odlikuje profesionalnost, poštivanje ugovornih obveza, te prilagodljivost pojedinačnim zahtjevima svojih investitora i klijenata što u konačnici rezultira velikim povjerenjem u realizaciji projekata.

Kao cilj postavili smo si sigurne i kvalitetne domove, investicije u kojima ćemo i dalje biti izvođač po mjeri svakog klijenta.

Registrirano kod: Trgovački sud u Zagrebu

MBS: 081355377

Tvrtka: MC LIVING d.o.o. za poslovanje nekretninama

Sjedište/adresa: Donji Stupnik (Općina Stupnik), Stupničke Šipkovine 3/1

Email: living@mc-plus.hr

OIB: 37778011774

Temeljni kapital: 2.600,00 €

Osnivači/članovi društva: Nervad Mešić – jedini osnivač

Back To Top